کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

دلمه قارچ و سیب زمینی

چهارشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۶، ۰۹:۳۷ ق.ظ

مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :

 سیب زمینی 1 کیلوگرم 

 تخم مرغ 1 عدد

آرد یک دوم پیمانه 

 نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده) 1 قاشق چایخوری

زردچوبه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

 

مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :

 قارچ (خرد شده) 300 گرم

 روغن 3 قاشق سوپخوری

 پیاز (ریز خرد شده) 1 عدد

 شبت (خرد شده) به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم

 

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.

سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.

تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

  • پروین پروین

دلمه قارچ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی