جوجه ماستی در 5 مرحله
چهارشنبه, ۱۶ مهر ۱۳۹۹، ۰۹:۵۲ ب.ظ
1- ابتدا مرغ ها را در قطعات مناسب خرد کنید - برش بزنید - بشویید و اجازه بدهید خوب آب آن ها برود و حتی تشنه شوند تا آماده و پذیرای مواد دیگر شوند.
2- سپس نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید
3- ماست چکیده و روغن زیتون را اضافه کنید و آرام مخلوط کنید و در یک ظرف در بسته برای مدت 3 الی 5 ساعت نگهداری کنید
4- جوجه ها را به سیخ بکشید
5- سیخ ها را روی آتش ملایم - زغال - قرار دهید تا کاملا مغز پخت شوند.
- ۹۹/۰۷/۱۶