کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

جوجه ماستی در 5 مرحله

چهارشنبه, ۱۶ مهر ۱۳۹۹، ۰۹:۵۲ ب.ظ

1- ابتدا مرغ ها را در قطعات مناسب خرد کنید - برش بزنید - بشویید و اجازه بدهید خوب آب آن ها برود و حتی تشنه شوند تا آماده و پذیرای مواد دیگر شوند.

2- سپس نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید

3- ماست چکیده و روغن زیتون را اضافه کنید و آرام مخلوط کنید و در یک ظرف در بسته برای مدت 3 الی 5 ساعت نگهداری کنید

4- جوجه ها را به سیخ بکشید

5- سیخ ها را روی آتش ملایم - زغال - قرار دهید تا کاملا مغز پخت شوند.

  • پروین پروین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی