لیمو شکری
مواد لازم برای لیمو شکری :
لیمو ترش تازه 500 گرم
شکر 250 گرم
طرز تهیه لیمو شکری :
لیموها را شسته و خوب خشک کنید. سپس آنها را به صورت ورقه های نازک برش بدهید، هسته های آن ها را حتما جدا کنید و گرنه تلخ می شود.
داخل یک شیشه تمیز و کاملا خشک، کمی از ورقه های لیمو را قرار داده و روی آن مقداری شکر بریزید و این کار را ادامه بدهید تا شکر و لیموها تمام شوند. (در صورت تمایل می توانید چند شاخه نعنا هم لابه لای لیموها قرار بدهید).
بعد در شیشه را محکم ببندید و در یک محیط خنک قرار بدهید. بعد از حدود یک ماه آماده مصرف هستند.
حتما لیموها زرد باشند، اگر سبز باشند تلخ می شود.
و اینکه چون هیچ آبی به آن اضافه نمی شود و فقط آب لیموها است کپک نمی زند.
و در آخر اینکه می شود به جای شکر از عسل هم استفاده کرد من عسل ریختم.
نکاتی برای تهیه لیمو شکری :
* اگر داخل یخچال قرار بدهید شکرها دیرتر آب می شوند پس بهتر است در یک محیط خنک غیر از یخچال قرار بدهید.
* جلوی آفتاب هم نباید گذاشت چون ویتامین لیمو از بین می رود.
* حتما لیموها زرد باشند، اگر سبز باشند تلخ می شود.
* چون هیچ آبی به آن اضافه نمی شود و فقط آبِ لیموهاست کپک نمی زند.
* می شود به جای شکر از عسل هم استفاده کرد رنگ لیموها تیره و خوشرنگ می شود و برای درمان سرما خوردگی عالی است.
* باید هر چند روز یکبار در شیشه را باز کرد و روی آن شکر یا عسل ریخت اینقدر اینکار را تکرار کنید تا آب کامل روی لیموها را بگیرد.
- ۹۶/۱۲/۲۸