کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

ترافل شکلات

دوشنبه, ۱۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۲:۲۷ ق.ظ

مواد لازم برای 6 نفر:

250 گرم شکلات تیره، تقسیم شده به تکه‌های کوچک

250 گرم کاسترد آماده

400 میلی‌لیتر خامۀ غلیظ

2 قاشق سوپ‌خوری پودر کاکائو، الک شده

خامه برای تزئین


روش تهیه:

قدم اول: در یک ماهیتابه آب ریخته و بگذارید در حرارت بالا به نقطۀ جوش برسد. سپس شعلۀ آن را کم کرده و شکلات‌ها را درون یک کاسه بروی آن قرار دهید. وقتی شکلات آب شد، بگذارید کمی خنک شود. در ادامه خامه و کاسترد را درون کاسه ریخته و مواد را با هم ترکیب کنید.

قدم دوم: ترکیب خود را درون قالب‌های 150 میلی‌لیتری دسر بریزید و بگذارید حداقل برای 6 ساعت خنک شود.

قدم سوم: وقتی برای سرو‌کردن آماده بودید، در بشقاب‌های سرو این دسر را از قالب خود خارج کنید. بروی آن پودر کاکائو بریزید و با تزئین خامه آن را سرو کنید.


  • پروین پروین

دسر شکلاتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی