کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

دلمه بادمجان

پنجشنبه, ۵ شهریور ۱۳۹۴، ۰۴:۱۹ ب.ظ

مواد لازم دلمه بادمجان :

بادمجان دلمه ۳ عدد

فلفل دلمه ۳ عدد

گوجه سفت ۴ عدد


برای مواد میانی دلمه بادمجان :

برنج ۱ پیمانه

لپه ۴ قاشق غذاخوری

سبزی دلمه ۱ کاسه سوپ خوری

پیاز ۱ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل کمی

آبلیمو کمی


برای سس دلمه بادمجان :

رب گوجه ۴ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

روغن ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

آب ۲ لیوان


طرز تهیه دلمه بادمجان :

*. برای تهیه دلمه ابتدا مواد میانیش رو تهیه کنید. مواد میانی این دلمه رو هم میتونید.

*. به روش مواد دلمه کلم برگ مجلسی که در این مطلب آموزش دادم تهیه کنید.

*. به این صورت که ابتدا برنج رو با نصف پیمانه آب و مقداری نمک نیم پز کنید.

*. لپه رو هم بپزید. پیاز ها رو خرد کنید و در ظرفی جدا گانه در روغن با کمی زردچوبه تفت بدهید.

*. بعد هم گوشت رو اضافه کنید. کمی که تفت خورد رب و نمک و فلفل رو اضافه کنید.

*. بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. مایه گوشت رو به برنج و لپه اضافه کنید و با سبزی ها کاملا مخلوط کنید.

*. سپس داخل بادمجان ها ، فلفل ، گوجه رو کمی خالی کنید. سرشون رو هم به عنوان درپوش نگه دارید.

*. من بادمجان ها رو راه راه پوست کندم شما اگر نخواستید میتونید با پوست بگذارید.

*. از مواد میانی داخل بادمجانها و فلفل ها و گوجه ها بریزید. به طوری که حدود یک بند انگشت از سرشون خالی بمونه.

*. چون برنج ها میپزه و حجمشون زیاد میشه. اگه از مواد پر باشه بعد از پختن، مواد بیرون میریزه. مواد رو کمی فشار بدید تا مرتب شه.

*. بادمجان ها راه راه رو قبل از ریختن در سس کمی در روغن تفت مید هم.

*. با همون موادی که داخلش است ولی اگه با پوست کامل باشه احتیاج به سرخ کردن نیست .

 

برای سس دلمه بادمجان :

*. ۴ قاشق رب گوجه رو در مفداری روغن کمی تفت بدهید و بهش نمک و فلفل و آبلیمو اضافه کنید.

*. بعد هم ۲ لیوان آب روش بریزید. مقداری از سس را هم در ظرف کوچکتری برای گوجه ها بر میداریم.

*. بادمجان ها و فلفل ها رو در ظرف حاوی سس که روی حرارت هست به آرومی می چینیم.

*. هر از گاهی با قاشق کمی از سس رو روی دلمه ها میریزیم.تا کاملا دلمه پخته شود.

*. فقط خیلی مراقب باشید شعله زیاد نباشه با حرارت ملایم حدودانیم ساعت .دیگه پختش دست خودتونه ببینید که پخته فقط له نشه.

*. گوجه ها را چون زودتر میپزند و ممکنه وا برن در ظرفی جدا گانه به صورتی که بالا گفتم تهیه میکنیم.

*. بعد از حدود یک ربع بیشتر یا کمتر باحرارت ملایم می گذاریم تا بپزد.دلمه شما آماده اس و میتونید سرو کنید.


خواص بادمجان :

*. ز نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است . بادمجان بر خلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است . مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد .



  • پروین پروین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی