کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

دونات خامه ای

جمعه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۶، ۱۰:۵۵ ق.ظ

مواد لازم:

۲۰۰ گرم پنیر کاتیج

۷ قاشق سوپ خوری آرد

۱ عدد تخم مرغ

۳ قاشق سوپ خوری شکر

مقداری جوش شیرین

سرکه

روغن گیاهی

پودر شکر


طرز تهیه دونات:

شکر، پنیر و تخم مرغ را داخل ظرفی ترکیب کنید.

مقدار بسیار کمی جوش شیرین داخل قاشق بریزید و روی آن چند قطره سرکه بریزید. سپس آن را داخل مواد بریزید.

آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

روغن را در تاوه ریخته و روی گاز قرار دهید.

خمیر را دایره دایره کنید. هنگام دایره کردن خمیرها از آرد استفاده کنید تا به دست ها نچسبد.

دونات ها را در روغن کاملا سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. برای اینکه مغز پخت شود باید روغن روی دونات ها را در تاوه بپوشاند.

سپس دونات ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی و روغن اضافی آن را بگیرد.

در انتها روی دونات ها شکر وانیلی، دارچین و پودر قند بریزید.

  • پروین پروین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی