دمنوش دارچین و سیب ترش
چهارشنبه, ۱۶ اسفند ۱۳۹۶، ۰۹:۴۴ ق.ظ
مواد مورد نیاز:
آب سیب ترش: دوسوم پیمانه
چوب دارچین: ۴ تکه
پودر دارچین: یک دوم ق چ
پودر زنجبیل: یک دوم ق چ
هل: ۷ عدد
روش پخت:
یک چوب و پودر دارچین، پودر زنجبیل و هل را در آب سیب که از قبل گرم شده (در هنگام گرم کردن آب سیب دقت کنید که اگر بیش از حد حرارت بدهید شیرینی و عطر آن از بین می رود، تا ۷۰ درجه سانتی گراد حرارت کافیست)، بریزید و به مدت ۳ دقیقه روی حرارت مستقیم اجاق بگذارید. سپس از صافی رد کرده و سرو کنید.
- ۹۶/۱۲/۱۶