قارچ شکم پر با اسفناج و پنیر
سه شنبه, ۸ اسفند ۱۳۹۶، ۰۲:۰۳ ب.ظ
مواد لازم:
قارچ درشت و تازه: ۲۰ عدد
کره: ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده: ۲ حبه
اسفناج خرد شده، بدون آب: ۲۸۰ گرم
پنیر مازارلا: یک لیوان
پنیر پارمیزان: یک لیوان
نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرز تهیه:
1. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید.
2. ساقه ها را از قارچ جدا و آن ها را خرد کنید.
3. در کره آب شده، ساقه های خرد شده و سیر له شده را تفت دهید تا نرم شود، سپس اسفناج را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید.
4. نمک و فلفل به اندازه لازم به مواد اضافه و قارچ ها را پر کنید.
5. زیر گاز را خاموش کنید و ۲ نوع پنیر را به مواد اضافه کنید.
6. قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه و یا تا این که قارچ و مواد پخته شود در فر قرار دهید.
- ۹۶/۱۲/۰۸