کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

قارچ شکم پر با اسفناج و پنیر

سه شنبه, ۸ اسفند ۱۳۹۶، ۰۲:۰۳ ب.ظ

مواد لازم:

قارچ درشت و تازه:  ۲۰ عدد

کره:   ۲ قاشق غذاخوری

سیر له شده: ۲ حبه

اسفناج خرد شده، بدون آب: ۲۸۰ گرم

پنیر مازارلا: یک لیوان

پنیر پارمیزان: یک لیوان

نمک و فلفل: به مقدار کافی


طرز تهیه:

1. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید.

2. ساقه ها را از قارچ جدا و آن ها را خرد کنید.

3. در کره آب شده، ساقه های خرد شده و سیر له شده را تفت دهید تا نرم شود، سپس اسفناج را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید.

4. نمک و فلفل به اندازه لازم به مواد اضافه و قارچ ها را پر کنید.

5. زیر گاز را خاموش کنید و ۲ نوع پنیر را به مواد اضافه کنید.

6. قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه و یا تا این که قارچ و مواد پخته شود در فر قرار دهید.

  • پروین پروین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی