کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

پیش‌غذای عربی

دوشنبه, ۷ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۰۱ ق.ظ

مواد مورد نیاز:

بادنجان بزرگ: 2 عدد

تخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عدد

پنیر ریکوتا (کم چرب): 200 گرم

نعنا (خردشده): 2 ق س

سماق: 1 ق چ

زیتون: یک دوم پیمانه (حدود 80 گرم)

خیار کوچک قلمی (با پوست دونیم شده): 2 عدد

گوجه گیلاسی (دونیم شده): 6 گرم

پنیر فتا کم چرب ( خردشده): 100 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن زیتون: 3 ق س


روش پخت:

1. هر بادنجان را با پوست به صورت عمودی به 8 ورق تقسیم کرده و با قلم مویی به 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون آغشته کنید.

2. سپس آن را داخل تابه چدنی خط دار که از قبل روی حرارت قرار داده و داغ شده، بگذارید و دو طرف آن را سرخ کنید.

3. بعد روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و خنک شود.

4. پنیر ریکوتا را با نعنا مخلوط کرده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

5. 1 قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر را روی قسمت عریض هر ورقه بادنجان ریخته و آن را رول کنید (این کار را ادامه دهید تا پنیر و بادنجان تمام شود).

6. بعد رول های بادنجان را در ظرفی بچینید.

7. تخم مرغ را کنار بادنجان چیده و روی آن سماق بپاشید.

8. سپس به ترتیب زیتون، خیار و گوجه گیلاسی را قرار دهید و روی آن پنیر فتا بپاشید.

9. بعد بقیه روغن زیتون را ریخته و با نعنا تزیین کنید.

  • پروین پروین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی