کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

پنه بروکلی

چهارشنبه, ۲ اسفند ۱۳۹۶، ۰۳:۴۳ ب.ظ

مواد لازم:

250 گرم ماکارونی پنه

300 گرم بروکلی

1 عدد سینه مرغ بدون استخوان

3 قاشق غذاخوری پر خامه

1 لیوان شیر

2 قاشق مربا خوری سیر رنده شده

1 قاشق چایخوری پودر آویشن

1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا

نمک و فلفل به مقدار لازم

کره به مقدار لازم


طرز تهیه:

1. ابتدا مرغ رو ریز خورد کرده و با نمک، فلفل، پودر پاپریکا و پودر آویشن مخلوط میکنیم.

2. حالا داخل یک ماهیتابه نصفی از کل مقدار سیر و کمی کره رو ریخته و تفت میدیم.

3. مرغ رو اضافه کرده و با سیر تفت میدیم تا بپزن.

4. تا مرغ ها بپزن در یک قابلمه کوچک مابقی سیر و رو با کمی کره تفت میدیم.

5. وقتی سیر با کره تفت داده شد، شیر رو به آن اضافه کرده و کمی نمک هم اضافه میکنیم و مخلوطو کمی حرارت میدیم. (لازم نیست سیر سرخ بشه فقط اینکه کره مزه سیر رو بگیره کافیه و همچنین نباید بذاریم شیر هم جوش بیاد فقط کافیه شیر هم مزه سیر رو به خودش بگیره)

6. حالا دیگه مرغ ها پختن پس کلم بروکلی خورد شده رو اضافه کرده و باز تفت میدیم تا بروکلی هم کمی نرم بشه.

7. ماکارونی پنه رو که از قبل آبکش کردیم داخل قابلمه مرغ و بروکلی ریخته و مخلوط شیر و سیر رو هم اضافه کرده و در قابلمه رو میبندیم تا شیر کم کم به خورد ماکارونی بره. گاهی مخلوط رو هم میزنیم تا ته نگیره.

8. بعد از اینکه شیر کمی به خورد ماکارونی رفت خامه رو اضافه میکنیم.

9. حالا خامه رو با بقیه مواد مخلوط کرده و باز کمی هم میزنیم تا پنه غلیظ بشه.

10. بعد از اینکه پنه کرمی و غلیظ شد دیگه آماده است و میتونیم سروش کنیم.

  • پروین پروین

انواع پاستا

پاستا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی