کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

چیپس سیب زمینی خانگی

دوشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۱۸ ق.ظ

مواد لازم برای تهیه چیپس سیب زمینی:

سیب زمینی متوسط به میران دلخواه

نمک کمی

سرکه یک قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

ادویه دلخواه


طرز تهیه چیپس سیب زمینی خانگی:

سیب زمینی ها را بوسیله دستگاه یا رنده مخصوص نازک ورقه کنید و بشویید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود.

یک کاسه بزرگ ر1 پر از آب یخ کنید و بیکینگ پودر و نمک و سرکه را اضافه کنید و هم بزنید.

سپس ورقه های سیب زمینی را به آب اضافه کرده و چند تکه یخ داخل آب بندازید و یک ساعت بهش استراحت بدید.

هر چی آب یخ تر باشه کیفیت چیپس شما بهتر خواهد بود.

بعد از یک ساعت سیب زمینی ها را در آبکش بریزید تا آبش بره اما به هیچ وجه روشون آب نریزید.

سیب زمینی ها را روی دستمال پهن کنید تا آب اضافه اونها گرفته بشه.

حالا روغن را در یه تابه کوچیک بریزید و بزارید حسابی داغ بشه اما مراقب باشید که نسوزه.

سپس هر بار سه تا 4 ورقه سیب زمینی را در روغن داغ شناور کنید تا سرخ بشه. باید کم کم بریزید که ورقه ها رو هم نیاد و نرم نشه.

وقتی هم که سرخ شد روی یه دستمال بزارید تا روغن اضافه جذب بشه و خنک بشن.

در این مرحله باز هم چیپسها رو تا زمانیکه کاملا خنک نشده روی هم نریزید چون نرم میشن.

وقتی از روغن درآوردید میتونید بچشید و اگه کم نمک بود روش نمک بپاشید.

اگه دوست داشته باشید، پودر پاپریکا، آویشن ، پودر سیر، پودر گوجه و سبزیجات و… را در همین زمان میتونید استفاده کنید.

 ادویه ها را به هیچ عنوان در روغن نریزید.


نکات :

سرکه باعث سفید شدن چیپس و تردی اون میشه و اثری در طعمش نداره.

اگه بخواید چیپس سرکه نمکی تهیه کنید باید از مقدار بیشتری سرکه استفاده کنید.

بیکینگ پودر بافت چیپس رو سبک و پفکی و حباب دار میکنه.

  • پروین پروین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی