کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

چیزکیک شکلات و گردو

شنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۰۵ ق.ظ

مواد لازم کراست (لایه زیرین):

بیسکویت سبوس گندم: 400 گرم

شیر: 50 میلی لیتر

 

مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):

کره: 3 قاشق سوپ خوری

پنیر خامه ای: 600 گرم

تخم مرغ: 5 عدد

ماست: 200 گرم

آرد: سه چهارم پیمانه

شکر: یک پیمانه

وانیل: 2 قاشق چای خوری

گردو (درشت خرد شده): یک پیمانه

 

مواد لازم رویه:

شکلات تلخ: 80 گرم

خامه: 100 میلی لیتر


طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه لایه زیرین، بیسکویت ها را در غذاساز پودر کرده و سپس با شیر مخلوط کنید. قالب کمربندی بزرگی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر شیر و بیسکویت را کف و کناره های آن فشار دهید.


طرز تهیه لایه میانی:

تمامی مواد را به جز گردو در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. گردو را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را روی لایه بیسکویت داخل قالب پخش کنید و به مدت 55 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید. سپس آن را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن تمام شب در یخچال قرار دهید.


طرز تهیه لایه رویی:

شکلات را خرد کرده و به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید. خامه را به آن اضافه و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. سپس این مخلوط را روی چیزکیک بریزید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.

  • پروین پروین

چیز کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی