کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

سوپ گردو و خامه

پنجشنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۳۰ ب.ظ

مواد لازم:

آب مرغ: 4 الی 5 پیمانه

سیر (ریز خردشده): یک حبه

پیازچه (ریز خردشده): یک عدد

گردو (خرد شده): یک پیمانه

جوز هندی (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری


مواد لازم کرم:

کره: 2 قاشق سوپ خوری

آرد: 2 قاشق سوپ خوری

خامه: 100 میلی متر

جوز هندی (پودر شده): یک قاشق چای خوری


مواد لازم رویه:

برگ گشنیز (تازه): یک الی 2 عدد

گردو (خرد شده): به مقدار لازم


طرز تهیه:

1. آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

2. سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.

3. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

4. مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.

5. برای تهیه کرم، کره را در ظرفی  مناسبی روی حرارت ذوب کنید.

6. آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

7. خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

8. جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.

9. کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.

10. سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.

  • پروین پروین

سوپ

سوپ ها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی