پودینگ وانیلی
مواد لازم
2 و نیم فنجان شیر کم چرب2٪
1 شاخه وانیل
¾ فنجان شکر
3 قاشق غذاخوری شربت ذرت
یک هشتم قاشق چای خوری نمک
¼ فنجان half-and-half
2 زرده تخم مرغ بزرگ
4 قاشق چای خوری کره
دستور تهیه پودینگ وانیلی:
شیر را در یک شیرجوش بریزید. دانه های وانیل را از لوبیا خارج کنید؛ دانه ها را به شیر اضافه کنید و بگذاریه به جوش بیاید.
شکر، شربت ذرت و نمک را در یک کاسه بزرگ خوب هم بزنید. half-and-half را ترکیب کرده و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید. مخلوط زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید. به تدریج نیمی از شیر داغ را به مخلوط شکر اضافه کنید و به طور مداوم هم زدن را انجام دهید. مخلوط شیر داغ را به شیر جوش برگردانید و بگذارید به جوش بیاید. مخلوط را 1 دقیقه بپزید، به طور مداوم هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید. کره را اضافه کنید، تا زمانی که ذوب شود. لوبیای وانیلی را بیرون بریزید.
پودینگ را به کاسه منتقل کنید. کاسه را به مدت 15 دقیقه در یک ظرف بزرگ یخ قرار دهید یا تا زمانی که پودینگ خنک شود، گاهی هم بزنید. سطح پودینگ را با پلاستیک بپوشانید؛ بگذارید سرد شود.