اسپاگتی با کدو سبز
سه شنبه, ۱۷ بهمن ۱۳۹۶، ۰۹:۰۳ ق.ظ
مواد لازم:
¾ پوند اسپاگتی پخته نشده
1 (7 اونس) chipotle chiles در سس adobo
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
2 حبه سیر، خرد شده
4 فنجان کدو سبز (حدود یک و 4/1 پوند)
¾ قاشق چای خوری نمک
¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، تراشیده شده
طرز تهیه
پاستا را با توجه به راهنمایی های نوشته شده روی بسته بندی بپزید و نمک و روغن را حذف کنید. 1 فلفل بردارید (کوچکتر برای ادویه کمتر، بزرگتر برای ادویه بیشتر) و 1 قاشق غذاخوری سس (سس باقیمانده را بعد استفاده کنید) بردارید. فلفل ها را خرد کنید. روغن را در ظرف با حرارت متوسط گرم کنید. سس و سیر و فلفل را اضافه کنید و بگذارید 1 دقیقه بپزد. کدو سبز را اضافه کنید. سپس بگذارید 4 دقیقه بپزد. پاستا را با مخلوط کدو سبز مخلوط کنید. نمک، فلفل و پنیر را به آن اضافه کنید.