کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

اسپاگتی با کدو سبز

سه شنبه, ۱۷ بهمن ۱۳۹۶، ۰۹:۰۳ ق.ظ

مواد لازم:

¾ پوند اسپاگتی پخته نشده

1 (7 اونس) chipotle chiles در سس adobo

2 قاشق چای خوری روغن زیتون

2 حبه سیر، خرد شده

4 فنجان کدو سبز (حدود یک و 4/1 پوند)

¾ قاشق چای خوری نمک

¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه

2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، تراشیده شده


طرز تهیه

پاستا را با توجه به راهنمایی های نوشته شده روی بسته بندی بپزید و نمک و روغن را حذف کنید. 1 فلفل بردارید (کوچکتر برای ادویه کمتر، بزرگتر برای ادویه بیشتر) و 1 قاشق غذاخوری سس (سس باقیمانده را بعد استفاده کنید) بردارید. فلفل ها را خرد کنید. روغن را در ظرف با حرارت متوسط گرم کنید. سس و سیر و فلفل را اضافه کنید و بگذارید 1 دقیقه بپزد. کدو سبز را اضافه کنید. سپس بگذارید 4 دقیقه بپزد. پاستا را با مخلوط کدو سبز مخلوط کنید. نمک، فلفل و پنیر را به آن اضافه کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی