کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

کوردن بلو

چهارشنبه, ۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۴۸ ق.ظ

مواد لازم :

فیله گوساله : 4 تکه

پنیر گودا : 2 ورقه

کالباس : 2 ورقه

آرد سوخاری : نیم پیمانه

آرد سفید : نیم پیمانه

تخم‌مرغ : 2 عدد

روغن مایع : نیم پیمانه


طرز تهیه :

1 - فیله‌های گوساله را درون یک کیسه فریزر قرار داده  و با پشت چاقو روی گوشت‌ها می­کوبیم تا کمی له شود.

 2 - یک تکه کالباس و یک تکه پنیر گودا را به میزان دو سانتی متر کوچکتر از لبه­های گوشت برش داده و روی گوشت قرار می­دهیم.

3 - لبه‌های گوشت روی هم قرار میدهیم و فشار می­دهیم تا خوب بهم چسبیده و بین شان فاصله نماند.

4 - در ظرفی جداگانه آرد و آرد سوخاری با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نموده و خوب هم می­زنیم.

5 - روغن را درون ماهی­تابه ریخته و روی حرارت قرار می­دهیم تا داغ شود.

6 - کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ  غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهی­تابه می­گذاریم تا سرخ شود.


نکات :

1 - برای مطلوبتر کردن طعم کوردن بلو می­توان بجای روغن از کره استفاده نمود.

2 - هنگام له کرن فیله ها بوسیله چاقو مراقب باشید که گوشت­ها سوراخ نشوند.

  • پروین پروین

غذای خارجی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی