بادمجان شکم پر
سه شنبه, ۳ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۴۴ ق.ظ
●مواد لازم :
▪ بادمجان : ۶ عدد متوسط
▪ گردو: ۱۰۰ گرم
▪ روغن مایع : یک دوم فنجان
▪ رب انار: یک قاشق مرباخوری
▪ رب گوجه : یک قاشق مرباخوری
▪ دارچین : یک قاشق چایخوری
▪ زردچوبه : به مقدار لازم
▪ سبزی معطر (ریحان خشک ): یک قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
ابتدا گردو را آسیاب کرده و به آن رب انار،رب گوجه ، دارچین ، زردچوبه ، ریحان خشک رااضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم ، تا مواد داخل بادمجان آماده شود. سپس بادمجان ها را پوست کنده و وسط آنها را به صورت عمودی برش می دهیم ، به طوری که از وسط نصف نشود. درمرحله بعد مواد آماده شده را در داخل بادمجان ها قرار می دهیم ، در این هنگام روغن رادر ماهی تابه قرار داده و بادمجان ها را داخل آن قرار می دهیم و با حرارت کم درب ماهی تابه رامی گذاریم تا بادمجان ها هم پخته و هم سرخ شوند.
سپس می توانید این غذا را سرو نمایید.
- ۹۶/۱۱/۰۳