کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

سالاد ذرت

دوشنبه, ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۰۱:۲۹ ب.ظ

مواد لازم:

۸۵۰ گرم ذرت

۳ عدد پیازچه

۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری ترخون

به میزان لازم نمک

به میزان لازم فلفل سیاه


طرز تهیه:

۱- ذرت ها را بپزید.

۲-پیازچه ها را حلقه حلقه کنید.

۳- ترخون را ریز خرد کنید.

در ظرفی ذرت، پیازچه، سرکه، روغن زیتون و ترخون را با هم ترکیب کنید.

به آن ها نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

سالاد را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی