سالاد ذرت
دوشنبه, ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۰۱:۲۹ ب.ظ
مواد لازم:
۸۵۰ گرم ذرت
۳ عدد پیازچه
۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری ترخون
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
طرز تهیه:
۱- ذرت ها را بپزید.
۲-پیازچه ها را حلقه حلقه کنید.
۳- ترخون را ریز خرد کنید.
در ظرفی ذرت، پیازچه، سرکه، روغن زیتون و ترخون را با هم ترکیب کنید.
به آن ها نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
سالاد را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.