کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

چیزبرگر گیاهی

يكشنبه, ۱ بهمن ۱۳۹۶، ۰۱:۱۲ ب.ظ

مواد لازم:


نان همبرگر: 2 عدد

سس باربیکیو: 2 قاشق سوپ خوری

برگ کاهو: 2 عدد

خیارشور: به مقدار لازم

روغن زیتون: به مقدار لازم


مواد لازم چیزبرگر:


پیاز (رنده شده): یک عدد

هویج (رنده شده): یک عدد

سیب زمینی (رنده شده): یک عدد

کدو سبز (رنده شده): نصف یک عدد

برگ جعفری (ریز خردشده): 4 الی 5 عدد

سیر (له شده): یک حبه

تخم مرغ: یک عدد

پودر سوخاری: 4 الی 5 قاشق سوپ خوری

عدس (پخته): یک پیمانه

سویا سس: یک قاشق سوپ خوری

زیره (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری

ادویه کاری: یک دوم قاشق چای خوری

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

پنیر چدار (ورقه ای): 4 عدد


طرز تهیه:


1. برای تهیه چیزبرگرها، پیاز، هویج، سیب زمینی و کدو سبز رنده شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

2. برگ جعفری ریز خردشده، سیر له شده، تخم مرغ، پودر سوخاری و عدس پخته را اضافه و مخلوط کنید.

3. سویا سس، زیره پودر شده، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

4. مواد را ورز دهید و گلوله هایی به اندازه نارنگی از آن جدا کرده و کف دست خود پهن کنید.

5. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و برگرها را در آن سرخ کنید.

6. برگرها را برگردانید و دو ورقه پنیر چدار را روی هر یک از برگرها قرار دهید تا هنگام سرخ شدن ذوب شوند.

7. نان های همبرگر را از وسط برش داده و روی کف نان ها مقداری سس باربیکیو بمالید.

8. برگ کاهو، برگر، خیارشور را اضافه کنید و برش دیگر نان ها را روی آنها قرار دهید.

9. چیزبرگرها را گرم سرو کنید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی