املت فرانسوی
مواد لازم مناسب برای ۱ نفر:
کره قدری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سبزیجات ۳ شاخه
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
طرز تهیه:
۱- ازترکیبی از سبزی هایی مانند ترخون، تره و جعفری استفاده کنید. آن ها را ریز خرد کنید.
تخم مرغ ها (به دمای محیط) را در ظرفی بشکنید و آن ها را با چنگال بزنید. سبزیجات خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
در ماهیتابه ای نچسب به قطر 23 سانتی متر بر روی حرارت ملایم رو به بالا کره را آب کنید.
وقتی کره دیگر حباب نزد، ترکیب تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید، آن را بچرخانید تا در تمام سطح ماهیتابه پخش شود. آن را برای 20 ثانیه بپزید و وقتی که شروع به حباب زدن کرد، مواد را با قاشق چوبی از کناره ها به سمت داخل بیاورید و دوباره ماهیتابه را تکان دهید تا تخم مرغ نپخته در ماهیتابه پخش شود.
املت را تا زمانیکه از زیر و کناره ها ببندد ولی از وسط هنوز شل باشد، بپزید (بر اساس ذائقه تان می توانید املت را بیشتر بپزید).
املت را از روی حرارت بردارید، آن را از 2 طرف به داخل تا کنید، در بشقاب مورد نظر قرار دهید و با نان میل کنید.