کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

کیک سیب و بادام

جمعه, ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۰۵ ب.ظ

مواد لازم مناسب برای ۱۲ نفر:

سیب ۳ عدد

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

شکر ۲۷۵ گرم

روغن قدری

تخم مرغ ۸ عدد بزرگ

بادام ۳۲۵ گرم

بادام پرک ۵۰ گرم

پودر قند ۱ قاشق چای خوری



طرز تهیه:

۱- سیب ها را تمیز بشویید، پوست و هسته های آن ها را جدا کنید.

۲- به ۲۷۵ گرم به علاوه ی ۲ قاشق چای خوری شکر نیاز دارید.

۳- بادام را چرخ کنید.

سیب ها را به همراه 1 قاشق غذاخوری آب لیمو و 2 قاشق غذاخوری شکر در قابلمه ی کوچکی روی حرارت متوسط بریزید و بجوشانید. درب ظرف را بگذارید، حرارت را کم کنید و برای حدود 10 دقیقه تا سیب ها نرم شوند بپزید. سیب ها را با پشت قاشق چوبی له کنید (حدود 285 گرم یا 1 پیمانه پوره ی سیب خواهید داشت). آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب گرد کمربندی (25 سانتی متری) را با کمی روغن چرب کنید و در کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.

پوره ی خنک شده را به همراه تخم مرغ ها، بادام چرخ کرده، 275 گرم شکر و 1 قاشق غذاخوری آب لیمو در غذاساز بریزید و مواد را بزنید تا پوره و یکدست شوند. خمیر را در قالب آماده شده بریزید، روی کیک را با لیسک صاف کنید، پرک های بادام را روی کیک بریزید و آن را برای 45 دقیقه در فر قرار دهید. از آنجایی که فرها با هم متفاوت هستند، بعد از گذشت 35 دقیقه کیک را چک کنید و یا حتی شاید نیاز باشد که آن را چند دقیقه بیشتر بپزید.

کیک را بر روی توری قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس کیک را از قالب خارج کنید. می توانید کیک را گرم و یا خنک میل کنید. قبل از سرو کمی پودر قند بر روی کیک الک کنید.


بهترین سرویس اسباب کشی و باربری در تهران همراه با خدمات بسته بندی حرفه ای

  • پروین پروین

انواع دسر ها

انواع کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی