کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

کوفته همدانی

پنجشنبه, ۲۸ مرداد ۱۳۹۵، ۰۶:۴۱ ب.ظ

مواد لازم:

گوشت گوسفند یک کیلو

لپه ۲۵۰ گرم

پیاز ۱عدد بزرگ بای داخل کوفته و کمی سرخ کرده برای سس کوفته

نخود نیم کیلو

تخم مرغ یک دانه

برنج نصف پیمانه

نمک، فلفل، زرد چوبه آرده نخودچی دو قاشق غذاخوری



طرز تهیه:

1.گوشت را با پیاز میکس کرده، نخود، لپه، برنج را پخته و میکس می کنیم. همهٔ مواد را با هم خوب ورز داده از مواد هر اندازه که خواستیم برداشته وسطه آن مواد را گذاشته و می بندیم، توی دست گرد کرده توی قابلمه که آب جوش و کمی نمک، فلفل، زرد چوبه و کمی رب گوجه فرنگی و پیازداغ (سس کوفته) می گذاریم تا پخته شود حرارت باید کم باشد.

2.با یه قاشق روغن کوفته ها رو کمی سرخ کنین هم اینکه باز نمیشن هم خوشمزه تر میشه!

3. صبر می کنیم تا آب  حتما بجوشه و بعد  کوفته ها رو  داخل آب جوش  به آرامی قرار میدیدم وحرارت رو کم میکنیم  در صورت  تمایل هویج خورد شده رو اضافه میکنیم، هویج طعم خوبی بهش میده

4.در قابلمه رو هم نیمه میذاریم، تقریبا45 دقیقه تا  1 ساعت میپزه

5.آخر با یکم آبلیمو کاملش میکنیم.


بهترین سرویس اسباب کشی و باربری در تهران همراه با خدمات بسته بندی حرفه ای

  • پروین پروین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی