کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

پاستا با سس پستو و سیب زمینی و لوبیا سبز

چهارشنبه, ۲۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۰۰ ق.ظ

مواد لازم مناسب برای ۶ نفر:

۵۰۰ گرم سیب زمینی

۵۰۰ گرم پاستا

۲۰۰ گرم لوبیا سبز

۱۰۰ گرم برگ ریحان

۱۰۰ گرم پنیر پارمزان

۱ حبه سیر

۲۰۰ میلی لیتر روغن زیتون


طرز تهیه:

پخت این پاستا بسیار آسان ولی کمی زمان بر است. سیب زمینی، پاستا و لوبیا در یک قابلمه پخته می شوند و سس هم که به راحتی با غذاساز آماده می شود.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستا با سس پستو و سیب زمینی و لوبیا سبز:

۱- سیب زمینی ها را تمیز بشویید. پوست آن ها را جدا کنید، به حلقه های یک و نیم سانتی متری برش داده و بعد هر یک را ۴ قسمت کنید.

۲- لوبیا سبز ها را هم تمیز بشویید. سر و ته آن ها را جدا کنید و به سایز دلخواه خرد کنید.

۳- سیر را پوست بگیرید.

تکه های سیب زمینی را به همراه مقداری زیادی آب و مقداری نمک در قابلمه ای بریزید و برای حدود 20 دقیقه تا نرم شوند، بپزید.

پاستا را به سیب زمینی ها اضافه کنید و به مدت ذکر شده روی بسته بندی پاستا، آن را بپزید.

در 4 دقیقه ی پایانی پخت پاستا، لوبیا سبزها را اضافه کنید.

در این میان ، سس پستو را آماده کنید. برای تهیه ی سس پستو برگ های ریحان، پنیر پارمزان، سیر و روغن زیتون را با هم در غذاساز ریخته و بزنید.

یک چهارم پیمانه از آب مواد پخته شده را برداشته و کنار بگذارید، سپس آن ها را آبکشی کرده و به قابلمه برگردانید.

سس پستو و مقداری از آبی که کنار گذاشته بودید را به پاستا اضافه کنید تا به غلظت مورد نظرتان درآید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا سس روی پاستا را بپوشاند.

پاستا را سریع سرو کنید.


بهترین سرویس اسباب کشی و باربری در تهران همراه با خدمات بسته بندی حرفه ای

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی