ساندویچ ژامبون ایتالیایی
شنبه, ۱۲ تیر ۱۳۹۵، ۰۲:۳۰ ب.ظ
مواد لازم:
سس مارینارا 700 گرم
تورتیلای گرم 4 عدد 25 سانتی
پنیر مخلوط ایتالیایی 240 گرم رنده شده
ژامبون سالامی باریک اسلایس شده 150 گرم
ژامبون کاپیوکولای باریک سلایس شده 240 گرم
فلفل دلمه کبابی خلالی خرد شده نصف فنجان
طرز تهیه :
یک چهارم فنجان سس را روی هر کدام از تورتیلاها با فاصله 2 سانتی از لبه ها بکشید و سپس نصف فنجان پنیر رویشان بپاشید و سالامی و ژاملون و فلفل دلمه را بینشان تقسیم کرده و تورتیلاها را دورشان رول کنید و در سینی فر گذاشته به مدت 12 دقیقه بپزید تا تورتیلاها طلایی شوند سپس 5 دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتد و به همراه بقیه سس سرو نمایید .
بهترین سرویس اسباب کشی و باربری در تهران همراه با خدمات بسته بندی حرفه ای