کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

قیمه پیچاق

پنجشنبه, ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۰۶:۱۱ ب.ظ

مواد لازم:

مرغ 4قطعه

لپه 1پیمانه

رب گوجه فرنگی 1قاشق مرباخوری

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

برگ سیر (تازه و خرد شده) 300 گرم

زعفران (اختیاری) به میزان لازم

پیاز 1عدد


طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب کمی روغن داغ میکنیم و سپس پیاز را نگین خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و خوب سرخ میکنیم .مرغ ها را به قطعات ریز خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم.برگ سیر های تازه را شسته و خرد میکنیم و به مرغ اضافه کرده و ادویه را هم می افزاییم.رب و زعفران را به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم و لپه شسته شده را هم اضافه کرده و هم میزنیم.حالا مقداری آب روی مواد میریزیم و وقتی جوش آمد زیر غذا را کم میکنیم تا حسابی جا بیفتد.


نکات:

1)بهتر است با این خورش برنج کته استفاده شود.

2)حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.

3)در صورت تمایل کمی هم ابغوره به خورش اضافه کنید.

4)بهترین گزینه برای این غذا رب نارنج است که اگر از آن استفاده شود غذا طعم بسیار بهتری خواهد داشت.


بهترین سرویس اسباب کشی و باربری در تهران همراه با خدمات بسته بندی حرفه ای
  • پروین پروین

انواع خورش ها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی