شنیسل مرغ
پنجشنبه, ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۰۶:۰۳ ب.ظ
مواد لازم:
سینه مرغ 1 عدد کامل
تخم مرغ 3-2 عدد
نان خشک کوبیده به مقدار کافی
نمک به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
روش تهیه شنیسل مرغ :
سینه مرغ را از استخوان ها طوری جدا کنید که استخوان در انتهای بال باقی بماند. پوست سینه را بگیرید.
کمی آن را بکوبید تا پهن و نازک شود. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با کمی نمک مخلوط کنید.
سپس تکه های سینه مرغ را ابتدا در نان خشک کوبیده و سپس در تخم مرغ هم بزنید.
مجدداً در نان خشک کوبیده بزنید و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود .
بهترین سرویس اسباب کشی و باربری در تهران همراه با خدمات بسته بندی حرفه ای