سوپ کدو تنبل و سیب زمینی پنیری در کاسه های نان تست
مواد لازم:
کره نصف فنجان
پیاز زرد خرد شده 1 عدد کوچک
سیر خرد شده 3 حبه
هویج حلقه شده 3 عدد متوسط
کرفس خرد شده 2 ساقه
تره فرنگی خرد شده 2 عدد
سیب زمینی خرد شده 2 عدد متوسط
کدو حلوایی خرد شده 1 عدد کوچک
نمک 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
فلفل قرمز خرد شده یک چهارم ق چ
برگ بو 1 عدد
استک مرغ 4 فنجان
نان کاسه ای 5 – 8 عدد در صورت تمایل
رزماری خرد شده 1 ساقه کوچک
اورگانو نصف ق چ
پنیر چدار رنده شده یک و نیم فنجان
خامه نصف فنجان
دانه کدو تنبل تست شده یک چهارم فنجان
طرز تهیه :
قابلمه ای بزرگ را روی حرارت متوسط به بالا گذاشته و 4 ق غ کره را اضافه کنید گرم که شد پیاز و 2 حبه سیر و هویج و کرفس ر اضافه کنید 8 – 10 دقیهق تفت داده هر از گاهی هم بزنید تا پیاز نرم و شفاف شود .
تره فرنگی ، سیب زمینی ، کدو تنبل را اضافه کرده چند دقیقه دیگر هم بزنید . استک مرغ ، نمک ، فلفل ، فلفل قرمز و برگ بو را اضافه کنید و در قابلمه را گذاشته شعله را کم کنید و 15 دقیقه ملایم بجوشانید تا سیب زمینی و کدو نرم شود .
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
بقیه ی 4 قاشق کره را در قابلمه ای کوچک روی حرارت کم بگذارید و بقیه ی سیر را ضافه کرده سپس رزماری و اورگانو را اضافه کرده 2 دقیهق دیگر تفت دهید سپس از روی حرارت برداشته و 5 دقیقه کناری بگذارید . روی هر کدام از نان های کاسه ای را برش زده و داخلش را خالی کنید و با مخلوط کره و سبزیجات داخل نان ها را کره بکشید و به مدت 5 – 8 دقیقه در فر بگذارید تست شود .
سبزیجات که نرم شد سوپ را در مخلوط کن میکس کنید پوره شود و دوباره به قابلمه برگردانید و گرم کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید و پنیر و خامه را اضافه کرده مخلوط کنید و در نان های کاسه ای پر کنید و رویش را با دانه های کدو تزئین کنید .