سالاد کوپ سبزیجات کبابی با سس کره
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
مارچوبه نصف شده 450 گرم
پیازچه نصف شده 8 عدد
تربچه کوچک 4 قاچ شده 6 عدد
هویج اسلایس شده 2 عدد کوچک
لبوی کوچک اسلایس شده 4 عدد
چغندر کوچک اسلایس شده 4 عدد
کره ذوب شده 4 ق غ
نمک 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
برگ کاهو خرد شده و مخلوط شده با کره 4 فنرجان
تخم مرغ آب پز 4 قاچ شده 4 عدد
آووکادو خرد شده 2 عدد بزرگ
بلو چیز با پنیر فتا خرد شده یک چهارم فنجان
مواد لازم برای سس کره:
کره ذوب شده هم دما با اتاقنصف فنجان
آب لیموی تازه 1 ق غ
سیر رنده شده 2 حبه
نمک نصف ق چ
فلفل سیاه یک چهارم ق چ
طرز تهیه :
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . سینی فر را با فویل پوشانده کناری بگذارید .
مارچوبه ، پیازچه ، بیو ، چغندر ، هویج ، کره ، نمک و فلفل را کاملا با هم مخلوط نمایید . و در سینی فر ریخته و سنی را تکان دهید تا سبزیجات در یک لایه روی سینی مرتب شوند و به مدت 15 – 20 دقیقه در فر بگذارید تا کمی نرم شده و لبه هایشان قهوه ای شود .
برگهای کاهو را در کف وظرف ریخته و سبزیجات کباب شده را به صورت مرتب یا در هم در ظرف چیده و تخم مرغ و آووکادو را هم اضاف کرده رویشان پنیر بپاشید .
مواد سس را هم با هم مخلوط کرده و روی سالاد بدهید و بلافاصله بعد از اضافه کرده سس سرو نمایید .