ته چین قیسی
مواد لازم:
قیسی بخارپز شده 250 گرم
پیاز یک عدد
اسفناج پخته شده 700 گرم
زعفران آب کرده 1/4 پیمانه
برنج پنج پیمانه
سینه مرغ پخته شده یک عدد
کره 50 گرم
فلفل سفید یک قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ پنج عدد
ماست یک پیمانه
روغن مایع 1/3 پیمانه
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
* برنج را جوشانده و زنده تر از حد معمول آبکش می کنیم.
* روغن مایع را داغ کرده، پیاز خرد شده را در آن تفت داده تا طلایی شود، سپس اسفناج را همراه مرغ خرد شده، فلفل، نیمی از زعفران و قیسی های خرد شده با پیاز مخلوط نموده، کمی تفت داده و از روی شعله بر می داریم.
* زرده تخم مرغ ها را با همزن به مدت پنج دقیقه زده، سپس ماست، کمی نمک و بقیه زعفران را به آن اضافه کرده و با برنج مخلوط می کنیم.
* کف قالب کره ریخته و دیواره های آن را چرب می کنیم، سپس سه کفگیر از برنج را درون قالب ریخته و مقداری از مایه قیسی را روی آن می ریزیم، این کار را در چند مرحله به صورت ردیفی انجام داده و در ردیف آخر برنج را قرار می دهیم.
* روی قالب را با فویل پوشانده و چند سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم.
* قالب را در طبقه وسط فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه قرار داده و پس از گذشت این زمان، فویل را برداشته و فر را روی 150 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و به مدت 10 دقیقه دیگر می گذاریم ته چین در فر بماند.
* روی ته چین را با ماست چکیده و خلال پسته تزیین می کنیم.
باربری پاسداران
باربری در پاسداران : اسباب کشی و حمل و نقل شهری با بهترین سرویس باربری در پاسداران - بسته بندی لوازم منزل ، چیدمان لوازم منزل ، اسباب کشی و حمل وسایل سنگین / باربری پاسداران
ارسال ماشین باربری با راننده متخصص اسباب کشی - ارسال تجهیزات بسته بندی لوازم منزل - اعزام نیروی متخصص باربری و بسته بندی - حمل و جابجایی وسایل سنگین ( گاوصندوق ، ساید بای ساید، پیانو ، تردمیل و ...)