ساندویچ گوشت فرانسوی
مواد لازم:
کره 1 ق غ
موسیر اسلایس شده 1 عدد
سیر خرد شده 1 حبه
سوپ گوشت 600 گرم
سس ورستر شایر 1 ق غ
پودر آویشن 1 ق چ
نان گرد 6 عدد بزرگ + 5 ق غ کره نمک دار
رست بیف اسلایس شده 450 گرم
پنیر اسلایس شده دلخواه 220 گرم
طرز تهیه :
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . سینی فر 22 * 32 سانتی را چرب کرده کناری بگذارید .
کره را روی حرات متوسط به کم گذاشته موسیر و سیر را 2 – 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند . سپس سوپ گوشت ، سس و آویشن را اضافه کنید و به جوش آورده 10 دقیقه بجوشانید سپس از صافی رد کرده کناری بگذارید .
کره و 1 ق غ از سسی که آماده کرده هاید را مخلوط کرده نان ها را از وسط برش زده و در سینی فر بچینید و نیمی از مخلوط کرده را رویشان کشیده یک برش رست بیف رویشان گذاشته و سپس یک برش پنیر و نصفه ی دیگر نان را رویشان بگذارید و بقیه ی کره را رویشان بکشید و روی سینی را با فویل پوشنده 20 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر ها ذوب شود و به همره باقیمانده ی سس سرو نمایید .