کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

ساندویچ گوشت فرانسوی

دوشنبه, ۲۴ خرداد ۱۳۹۵، ۰۴:۲۲ ب.ظ

مواد لازم:
کره 1 ق غ

موسیر اسلایس شده 1 عدد

سیر خرد شده 1 حبه

سوپ گوشت 600 گرم

سس ورستر شایر 1 ق غ

پودر آویشن 1 ق چ

نان گرد 6 عدد بزرگ + 5 ق غ کره نمک دار

رست بیف اسلایس شده 450 گرم

پنیر اسلایس شده دلخواه 220 گرم


طرز تهیه :

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . سینی فر 22 * 32 سانتی را چرب کرده کناری بگذارید .

کره را روی حرات متوسط به کم گذاشته موسیر و سیر را 2 – 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند . سپس سوپ گوشت ، سس و آویشن را اضافه کنید و به جوش آورده 10 دقیقه بجوشانید سپس از صافی رد کرده کناری بگذارید .

کره و 1 ق غ از سسی که آماده کرده هاید را مخلوط کرده نان ها را از وسط برش زده و در سینی فر بچینید و نیمی از مخلوط کرده را رویشان کشیده یک برش رست بیف رویشان گذاشته و سپس یک برش پنیر و نصفه ی دیگر نان را رویشان بگذارید و بقیه ی کره را رویشان بکشید و روی سینی را با فویل پوشنده 20 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر ها ذوب شود و به همره باقیمانده ی سس سرو نمایید .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی