کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

دوغ گازدار خانگی

پنجشنبه, ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۵۴ ق.ظ
مواد لازم:
ماست به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
چند حبه قند 

طرز تهیه:
برای این کار از ماست ترش استفاده می کنیم. اگر ترش نیست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت 2 روز در بیرون یخچال نگهداری می کنیم وقتی ترشید ، ماست را آنقدر هم می زنیم تا کاملا براق شود آنگاه دو برابر ماست ، آب به آن اضافه می کنیم.
به میزان دلخواه نمک هم اضافه می کنیم .حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیم ، سپس دوغ را به مدت یک ربع ساعت در ظرف سربسته ای کاملاً سربسته و محکم خوب هم میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری می کنیم.
در آخر پس از آماده شدن ، می توانید به آن پودر موسیر اضافه کنید و یا از عرقیاتی مثل عرق نعناع یا شاهسپرن برای خوش طعم شدن آن استفاده کنید . به یاد داشته باشید هرگز بیش از حد از قند برای گازدار کردن دوغ استفاده نکنید.

  • پروین پروین

انواع نوشیدنی ها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی