کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

شیرینی الماسی ترکیه

چهارشنبه, ۴ فروردين ۱۳۹۵، ۱۲:۴۹ ب.ظ

مواد اولیه:

کره ۲۰۰ گرم

شکر ۱ لیوان

تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد

پودر کاکائو ۲قاشق

پکینگ پودر نصف پاکت

وانیل ۱ پاکت

آرد ۵-۳لیوان

 

 

مواد رویه:

شکر

شکلان ذوب شده

 

 

طرز تهیه:

۱. در کاسه کره نرم شده رویش شکر ریخته و با دست هم میزنیم تا شکر در داخل کره حل شود سپس تخم مرغ را ریخته کاکائو و وانیل و بکینگ پودر را می ریزیم و ارد را هم اضافه کرده و هم مزنیم آنقدر هم میزنیم تاهمه مواد ترکیب و یکدست شود خمیر باید بدست نچسبد.

۲. از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته در دست گرد می کنیم و در پودر شکر غلطانذه و در سینی فر می چینیم و با انگشت اول وسط شیرینی ها فرو کرده تا گود شود در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم و ۲۰ دقیقه می پزیم.

۳. وقتی شیرینی ها پخت از فر در آورده می گذاریم کمی سرد شود و شکلات ذوب شده ریخته رویش و قسمتهایی که خالی مانده با قاشق پر میکنیم.

  • پروین پروین

انواع کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی