کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

گل کلم سرخ شده

يكشنبه, ۴ بهمن ۱۳۹۴، ۰۷:۱۶ ب.ظ

مواد لازم:(برای 4 – 6 نفر)

گل کلم تکه شده 1 عدد بزرگ

پیاز خلالی خرد شدهنصف عدد

سیر حلقه شده 4 حبه

آب لیمو 2 ق غ

روغن زیتون یک سوم فنجان معادل 80 میلی لیتر

پودر کاری 1 و ینم ق چ

دارچین یک چهارم ق چ

نمک نصف ق چ

فلفل سیاه یک چهارم ق چ

سنگ مصنوعی سمنت پلاست


زمان آماده سازی : 10 دقیقه

زمان پخت : 25 دقیقه


طرز تهیه :

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . پنجره ی فر را در یک سوم بالایی قرار داده و کف سینی فر را با فویل بپوشانید .

سیر ، آب لیموو ، روغن زیتون ، پودر کاری ، دارچین ، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید .

تکه های گل کلم و برش های پیاز را در سینی فر در یک ردیف بچینید مخلوطی که درست کرده بودید را رویشان بپاشید سپس با دست تکه های گل کلم و پیاز را حرکت دهید تا کاملا با سس روغنی پوشانده شوند .

سینی را به مدت 25 – 30 دقیقه در فر بگذارید تا کناره های گل کلم ها قهوه ای شوند . وسط کار سینی را بچرخانید و بلافاصله بعد از پخت میل نمایید .

مهاجرت استرالیا

موسسه تداوم نسل سپید

مهاجرت استرالیا + مهاجرت به استرالیا + مشاوره مهاجرت استرالیا + ارزیابی ویزای استرالیا + ویزای اسکیل ورکر استرالیا + ویزای استرالیا کلاس 189 + ویزای استرالیا کلاس 190 + ویزای استرالیا کلاس 489 + مهاجرت استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + اسسمنت ویزای استرالیا + هزینه مهاجرت به استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + تحصیل در استرالیا + اقامت دائم استرالیا + مهاجرت استرالیا +

www.tnsvisa.ir

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی