گل کلم سرخ شده
مواد لازم:(برای 4 – 6 نفر)
گل کلم تکه شده 1 عدد بزرگ
پیاز خلالی خرد شدهنصف عدد
سیر حلقه شده 4 حبه
آب لیمو 2 ق غ
روغن زیتون یک سوم فنجان معادل 80 میلی لیتر
پودر کاری 1 و ینم ق چ
دارچین یک چهارم ق چ
نمک نصف ق چ
فلفل سیاه یک چهارم ق چ
سنگ مصنوعی سمنت پلاست
زمان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان پخت : 25 دقیقه
طرز تهیه :
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . پنجره ی فر را در یک سوم بالایی قرار داده و کف سینی فر را با فویل بپوشانید .
سیر ، آب لیموو ، روغن زیتون ، پودر کاری ، دارچین ، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید .
تکه های گل کلم و برش های پیاز را در سینی فر در یک ردیف بچینید مخلوطی که درست کرده بودید را رویشان بپاشید سپس با دست تکه های گل کلم و پیاز را حرکت دهید تا کاملا با سس روغنی پوشانده شوند .
سینی را به مدت 25 – 30 دقیقه در فر بگذارید تا کناره های گل کلم ها قهوه ای شوند . وسط کار سینی را بچرخانید و بلافاصله بعد از پخت میل نمایید .
مهاجرت استرالیا
موسسه تداوم نسل سپید
مهاجرت استرالیا + مهاجرت به استرالیا + مشاوره مهاجرت استرالیا + ارزیابی ویزای استرالیا + ویزای اسکیل ورکر استرالیا + ویزای استرالیا کلاس 189 + ویزای استرالیا کلاس 190 + ویزای استرالیا کلاس 489 + مهاجرت استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + اسسمنت ویزای استرالیا + هزینه مهاجرت به استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + تحصیل در استرالیا + اقامت دائم استرالیا + مهاجرت استرالیا +
www.tnsvisa.ir