کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

راتاتویی

يكشنبه, ۴ بهمن ۱۳۹۴، ۰۸:۱۲ ب.ظ

مواد لازم:

کدوی متوسط 6 عدد نازک برش خورده

بادمجان 2 عدد متوسط قطعه قطعه شده

پیاز متوسط 2 عدد خلال شده

سیر 2 حبه خرد شده

روغن زیتون 1/4 پیمانه

پودر اویشن 1 قاشق چایخوری


سنگ مصنوعی سمنت پلاست


طرز تهیه :

۱- در ظرف مخصوص مایکروویو روغن را بریزید و به مدت ۲ دقیقه با قدرت ۱۰۰% آن را در دستگاه حرارت دهید.

۲- سیر و پیاز را در روغن بریزید و خوب هم زنید و با قدرت ۳ دقیقه آن ها را در دستگاه قرار دهید.

۳-بادنجان، فلفل دلمه وکدوها را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴- با قدرت ۱۰۰% به مدت ۳ دقیقه آن ها را در دستگاه قرار دهید.

۵- باقی مانده مواد را نیز به محتوای ظرف اضافه کنید و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید.

۶- روی ظرف را بپوشانید و با قدرت متوسط به مدت ۹ تا ۸ دقیقه آن را در دستگاه قرار دهید.

۷- دستگاه را خاموش کرده، ۱۰ دقیقه صبر کنید سپس راتاتویی را از دستگاه خارج کنید و آن را هم بزنید و میل کنید.


مهاجرت استرالیا

موسسه تداوم نسل سپید

مهاجرت استرالیا + مهاجرت به استرالیا + مشاوره مهاجرت استرالیا + ارزیابی ویزای استرالیا + ویزای اسکیل ورکر استرالیا + ویزای استرالیا کلاس 189 + ویزای استرالیا کلاس 190 + ویزای استرالیا کلاس 489 + مهاجرت استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + اسسمنت ویزای استرالیا + هزینه مهاجرت به استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + تحصیل در استرالیا + اقامت دائم استرالیا + مهاجرت استرالیا +

www.tnsvisa.ir

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی