باقالی پلو با گوشت
مواد لازم:
برنج 2 پ
باقالی از 2 پوست درآورده و قاچ شده تقریبا 2 پ (کم و زیادیش به اختیار و ذایقه تون)
شوید خشک 5، 6 قاشق پر
گوشت به میزان لازم (من بسته هام 6 تاییه)
پیاز 2 تا
سیر 3 حبه
چوب دارچین 1 تراشه
رب گوجه 1 ق
نمک، فلفل
زعفران
سنگ مصنوعی سمنت پلاست
طرز پخت باقالی پلو با گوشت :
*.گوشت رو با آب و 1 پیاز و چوب دارچین گذاشتم تا آروم بپزه اول با در باز وقتی کف کرد کفش رو جدا کردم و بعد درش رو گذاشتم نیم پز که شد نمک و فلفل زدم و با حرارت ملایم گذاشتم تا جایی که خوب بپزه و نصف استکان آب داشته باشه.
*. برنج و باقالی های شسته رو با آب و نمک توی دیگ جادار ریختم و گذاشتم روی حرارت..اگه می دونین باقالی تون دیر پزه جدا بپزینش.بعد از آبکش کردن و آب ولرم روشون ریختن، شوید رو ریختم و خوب مخلوط کردم.
*. (من شوید تازه نداشتم و از شوید خشک استفاده کردم).آب گوشت رو صاف کردم.کف دیگ رو کمی روغن و کمی آب گوشت ریختم و برنج رو روش ریختم و گذاشتم روی حرارت تا بخار کنه.بعد از بخار کردن.
*. بقیه آب گوشت رو با کمی زعفرون و روغن(من روغن نمیدم روی برنج) مخلوط کردم و روی برنج دادم.همه خوشمزگی باقالی پلو به اینه که آب گوشت روی برنج بدین) و گذاشتم با حرارت ملایم بپزه.اون یکی پیاز رو خلال کردم و با روغن زیتون تفت دادم و نرم و طلایی که شد.
*. یه دونه سیر خرد شده رو هم ریختم و با زرچوبه و رب تفت دادم...گوشتهای پخته رو هم بهش اضافه کردم و یه چرخی دادم.یعد هم باقالی پلو رو با این گوشت خوشمزه سرو کردم و با ماست و سالاد شیرازی.
مهاجرت استرالیا
موسسه تداوم نسل سپید
مهاجرت استرالیا + مهاجرت به استرالیا + مشاوره مهاجرت استرالیا + ارزیابی ویزای استرالیا + ویزای اسکیل ورکر استرالیا + ویزای استرالیا کلاس 189 + ویزای استرالیا کلاس 190 + ویزای استرالیا کلاس 489 + مهاجرت استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + اسسمنت ویزای استرالیا + هزینه مهاجرت به استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + تحصیل در استرالیا + اقامت دائم استرالیا + مهاجرت استرالیا +
www.tnsvisa.ir