بال مرغ کریپسی با سس تری یاکی
مواد لازم:
بال مرغ 1.125 گرم
روغن مایع 1 و نیم ق غ
سویا سس نصف فنجان
آب یک چهارم فنجان
آب آناناس نصف فنجان
شکر قهوه ای یک چهارم فنجان
سیر خرد شده 2 ق چ
زنجبیل تازه خرد شده 1 ق چ
نشاسته ذرت 1و نیم ق چ
مواد لازم برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 50 دقیقه
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه بال مرغ کریپسی با سس تری یاکی آشنا میکنیم .
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
بالهای مرغ را شسته و خشک کنید سپس به روغن مایع و یک چهارم ق چ فلفل آغشته نمایید و روی توری یا صفحه پخت در یک ردیف بدون این که به هم تماس داشته باشند بچینید .
مرغ ها را به مدت 50 – 45 دقیقه در فر بگذارید بپزند و وس پخت سینی را بچرخانید سپس از فر خارج نموده در یک کاسه بزرگ بگذارید .
سویا سس ، آب آناناس ، شکر قهوه ای ، سیر و زنجبیل را با هم مخلوط نموده روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود .
نشاسته ذرت و 1 ق غ آب را با هم مخلوط نمایید تا نشاسته حل شود و به سس اضافه کرده اجازه دهید به جوش آید و 1 دقیقه بجوشد سپس شعله را کم کرده حدود 5 دقیقه دیگر بگذارید ملایم بجوشد تا غلیظ شود .
سس را روی بالها ریخته و کاملا مرغها را با سس مخلوط نمایید و بلافاصله میل نمایید .
مهاجرت استرالیا
موسسه تداوم نسل سپید
مهاجرت استرالیا + مهاجرت به استرالیا + مشاوره مهاجرت استرالیا + ارزیابی ویزای استرالیا + ویزای اسکیل ورکر استرالیا + ویزای استرالیا کلاس 189 + ویزای استرالیا کلاس 190 + ویزای استرالیا کلاس 489 + مهاجرت استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + اسسمنت ویزای استرالیا + هزینه مهاجرت به استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + تحصیل در استرالیا + اقامت دائم استرالیا + مهاجرت استرالیا +
www.tnsvisa.ir