برونی کاپوچینو
مواد لازم برای ۲۵ تکه :
پوره قهوه اسپرسو فوری: یک قاشق غذاخوری
چیپس شکلاتی نیمه تلخ : یک پیمانه
کره : ۱۱۳ گرم
آرد : یک پیمانه
شکر : یک پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد
وانیل : کمی
بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
مواد رویه :
پودر اسپرسو فوری : یک قاشق چای خوری
شیر : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
پودر قند : ۲ پیمانه
کره نرم : یک چهارم پیمانه
مواد شکلات تزئینی :
چیپس نیمه شیرین : یک سوم پیمانه
کره : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
قالب مناسب را چرب کنید و کنار بگذارید.
یک قاشق غذاخوری پودر اسپرسو را در آب جوش بریزید و هم بزنید تا حل شود.
یک پیمانه چیپس شکلاتی و ۱۱۳ گرم کره را روی حرارت کم، درحالی که مرتب هم می زنید، ذوب کنید سپس از روی حرارت بردارید، مخلوط شکر، اسپرسو و وانیل را اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را در قالب پهن کنید و به مدت ۳۳ تا ۳۸ دقیقه در فر قرار دهید.
برای تهیه رویه یک قاشق چای خوری پودر اسپرسو را در ۲ قاشق غذاخوری شیر حل کنید، پودر قند و یک چهارم پیمانه کره را اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید و به اندازه غلظت دلخواه به آن شیر اضافه کنید. برونی ها که سرد شد ، مواد رویه را بریزید.
یک سوم پیمانه چیپس شکلاتی و کره را روی حرارت کم حل و روی کیک را تزئین کنید.
مهاجرت استرالیا
موسسه تداوم نسل سپید
مهاجرت استرالیا + مهاجرت به استرالیا + مشاوره مهاجرت استرالیا + ارزیابی ویزای استرالیا + ویزای اسکیل ورکر استرالیا + ویزای استرالیا کلاس 189 + ویزای استرالیا کلاس 190 + ویزای استرالیا کلاس 489 + مهاجرت استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + اسسمنت ویزای استرالیا + هزینه مهاجرت به استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + تحصیل در استرالیا + اقامت دائم استرالیا + مهاجرت استرالیا +
www.tnsvisa.ir