میگو و قارچ سوخاری
مواد لازم برای میگو و قارچ سوخاری :
عصاره مرغ نصف فنجان
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه ۲ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۱ قاشق چایخوری
وغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده ۲۲۰ گرم
غلاف نخود فرنگی ۲۲۰ گرم
میگو پاک شده ۴۵۰ گرم
پیازچه خرد شده ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
برنج پخته برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری :
در یک کاسه کوچک عصاره مرغ، سس سویا، زنجبیل و آرد ذرت را مخلوط کنید.
یک ماهیتابه یا ووک برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ را داخل ووک ریخته و تفت دهید، تا زمانی که آب آن تبخیر شده و به رنگ قهوه ای در بیایند (۶ تا ۱۰ دقیقه). غلاف نخود فرنگی را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا ترد شوند. پیازچه را هم اضافه کرده و سی ثانیه دیگر سرخ کنید. حالا مخلوط عصاره مرغ را اضافه کرده و تا زمانی که میگو تیره رنگ و سس غلیظ نشده به سرخ کردن ادامه دهید (حدود یک دقیقه). حالا با نمک و فلفل آن را چاشنی زده و اگر دوست داشتید با برنج سرو کنید.
مهاجرت استرالیا
موسسه تداوم نسل سپید
مهاجرت استرالیا + مهاجرت به استرالیا + مشاوره مهاجرت استرالیا + ارزیابی ویزای استرالیا + ویزای اسکیل ورکر استرالیا + ویزای استرالیا کلاس 189 + ویزای استرالیا کلاس 190 + ویزای استرالیا کلاس 489 + مهاجرت استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + اسسمنت ویزای استرالیا + هزینه مهاجرت به استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + تحصیل در استرالیا + اقامت دائم استرالیا + مهاجرت استرالیا +
www.tnsvisa.ir