بروشتای گوجه فرنگی و سیر کبابی
مواد لازم:
سیر 1 بوته
روغن زیتون 3 ق چ
گوجه فرنگی خرد شده 1 عدد متوسط
برگ ریحان خرد شدهیک چهارم فنجان
پنیر خامه ای نرم 115 گرم
پنیر پارمسان نصف فنجان
نان باگت 12 برش 1.5 سانتی
نمک و فلفل
طرز تهیه :
بروشتا Bruschetta یک پیش غذای معمول ایتالیایی است که در حقیقت به نان تست ایتالیایی گفته می شود که به سیر و روغن زیتون آغشته شده باشد.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید .
یک سوم از سر بوته سیر را برش بزنید تا حبه های سیر کاملا نمایان شوند . بوته ی سیر را داخل فویل گذاشته و فویل را با دستتان دور بوته جمع کنید و سپس روی سیر ها 1 ق غ روغن زیتون بریزید و سپس کمی فلفل سفید و نمک روی قسمت برش خورده بپاشید و فویل را کاملا دور سیر پیچیده و داخل یک ظرف مناسب به مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا نرم و کبابی شود و بعد از پخت کناری بگذارید تا کاملا خنک شود .
گوجه فرنگی ، ریحان ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده کناری بگذارید .
با فشار دست به قسمت دم بوته سیر حبه های سیر را از داخل پوستشان به بیرون فشار داده و به همراه پنیر خامه ای و یک چهارم فنجان پنیر پارمسان میکس نمایید .
نان باگت ها را داخل سینی فر چیده رویشان مخلوط پنیر و سیر بکشید سپس یک چهارم فنجان پنیر پارمسان بپاشید و به مدت 12 دقیقه در فر بگذارید بپزند تا تست و طلایی شوند سپس رویشان مخلوط گوجه و باقیمانده ی پنیر را بگذارید .
مهاجرت استرالیا
موسسه تداوم نسل سپید
مهاجرت استرالیا + مهاجرت به استرالیا + مشاوره مهاجرت استرالیا + ارزیابی ویزای استرالیا + ویزای اسکیل ورکر استرالیا + ویزای استرالیا کلاس 189 + ویزای استرالیا کلاس 190 + ویزای استرالیا کلاس 489 + مهاجرت استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + اسسمنت ویزای استرالیا + هزینه مهاجرت به استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + تحصیل در استرالیا + اقامت دائم استرالیا + مهاجرت استرالیا +
www.tnsvisa.ir