لقمه شکم پر با گوشت و نخودسبز
مواد لازم:
۲ عدد سیب زمینی بزرگ (برای پوره سیب زمینی)
۲۲۰ گرم گوشت گاو چرخ شده
۱ قاشق چایخوری ادویه گوشت
۱ قاشق غذاخوری کچاپ
۱ قاشق چایخوری مخلوط سس سویا و سرکه
یک سوم فنجان سبزیجات (نخود سبز، هویج یا ترکیب این دو)
۲۲۰ گرم خمیر پیتزا
طرز پخت:
۱. فر را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. ۱۲ قالب مافین را کمی چرب کنید.
۲. سیب زمینی ها را پوست بکنید و به چهار قاچ ببرید، آنها را در آب شور ۱۵ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند.
۳. در حالیکه سیب زمینی ها می پزند، ماهیتابه بزرگی را روش شعله متوسط داغ کنید. سپس روغن زیتون و گوشت را اضافه کنید. سپس ادویه گوشت را بریزید و بگذارید بپزد و گاهی هم بزنید تا اینکه گوشت قهوه ای شود.
۴. کچاپ، مخلوط سرکه و سس سویا و سبزیجات را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه بپزید. مزه آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بزنید. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
۵. خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید پهن کنید. آن را به شکل مستطیل درآورید و به ۱۲ مستطیل مساوی ببرید. در هر یک از قالب ها یک خمیر مستطیلی بگذارید.
مینی لقمه های شکم پر با گوشت و نخودسبز
۶. سیب زمینی ها را بکوبید و پوره کنید و با خامه و نمک و فلفل مزه دار کنید.
۷. در هر قالب روی خمیرها یک تا دو قاشق از مخلوط گوشت بریزید و روی آن یک قاشق پوره سیب زمینی اضافه کنید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید بپزد تا طلایی شوند. سپس از فر درآورید و ۵ دقیقه صبر کنید تا سرد شوند و سپس آنها را سرو کنید.
مهاجرت استرالیا
موسسه تداوم نسل سپید
مرکز تخصصی اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا در کوتاهترین زمان ممکن
خدمات اخذ ویزای استرالیا
با توجه به تقاضای بسیار بالای مهاجرت به استرالیا موسسه تداوم نسل سپید در نظر دارد خدمات مهاجرت به استرالیا را که شامل مشاوره و انجام پروسه کامل مهاجرتی می باشد با قیمتی مناسب برای متقاضیان (مهاجران) انجام دهد.
مهاجرت استرالیا + مهاجرت به استرالیا + مشاوره مهاجرت استرالیا + ارزیابی ویزای استرالیا + ویزای اسکیل ورکر استرالیا + ویزای استرالیا کلاس 189 + ویزای استرالیا کلاس 190 + ویزای استرالیا کلاس 489 + ویزای توریستی استرالیا + اسسمنت ویزای استرالیا + هزینه مهاجرت به استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + تحصیل در استرالیا + اقامت دائم استرالیا + موسسه تداوم نسل سپید +
www.tnsvisa.ir