بیسکویت گردویی
سه شنبه, ۱۷ آذر ۱۳۹۴، ۰۸:۰۴ ب.ظ
مواد لازم :
35 عدد بیسکویت یا کراکر بسته بندی شده کوچک
یک فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده
یک فنجان کره
یک چهارم قاشق چای خوری کرم کاکایو
یک فنجان خرد شده گردو
طرز تهیه :
ابتدا فر را روشن نموده و دمای فر را روی 325 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
کراکرها را درون یک ظرف 10 در 15 اینچی قرار می دهیم و شکر ، کره و کرم کاکایو را درون یک ماهیتابه به جوش می آوریم و بر رو کراکرها می ریزیم و روی مواد گردوها را می پاشیم.
حال درون فر قرار داده و به مدت 10 دقیقه اجازه می دهیم تا آماده شود.
پارچه مبلی
تعمیرات مبلمان آرمین
مرکز تخصصی رویه کوبی و تعمیرات مبل آرمین
قبول سفارش تعمیرات مبل از کلیه مناطق تهران