کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

پنه با خامه و سالمون دودی

چهارشنبه, ۲۷ آبان ۱۳۹۴، ۰۷:۲۸ ب.ظ

مواد لازم:

۳۵۰ گرم پنه ریگاته

۲ قاشق چای خوری کره

۳ قاشق غذاخوری موسی

۱ فنجان خامه

۱ قاشق چای خوری آبلیمو

۱۰۰ گرم سالمون دودی

۲ قاشق غذاخوری پیازچه

به میزان لازم نمک و فلفل



طرز تهیه:

۱. پاستا را در یک دیگ بزرگ آب نمک طبق دستورالعمل روی جعبه آن بجوشانید ، در همین حین در یک ماهی تابه کوچک کره را با شعله متوسط آب کنید ، موسیر را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه بپزید تا موسیرها نرم شود. سپس خامه را اضافه کنید و این ترکیب را یک بار تا دمای جوش برسانید.

۲. حالا پاستا را آبکش کنید و به دیگ برگردانید. ترکیب خامه ای را همراه با آبلیمو به پاستا اضافه کنید ، سالمون و پیازچه خرد شده را نیز اضافه کنید. قدری نمک و فلفل نیز روی آن بپاشید.

نکات:

۱- حتی الامکان در تهیه ی این غذا از آبلیموی تازه استفاده کنید.

۲- سالمون های دودی اغلب نمک فراوان دارند ، لذا فقط در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

اتوبار

باربری و اتوبار بارسلون : 22149545 - 88563350 - 44849865

اتوبار بارسلون

شرکت حمل و نقل و باربری بارسلون

شرکت حمل و نقل و باربری بارسلون با بیش از دو دهه تجربه آماده حدمت رسانی به همشهریان عزیز تهرانی میباشد. اتوبار بارسلون با در اختیار داشتن متخصصین مجرب عنوان بهترین شرکت باربری در تهران را به خود اختصاص داده است

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی