کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

کیش سبزیجات

چهارشنبه, ۱۳ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۲۵ ب.ظ

مواد لازم برای تهیه خمیر کیش

آرد: 280 گرم

کره: 160 گرم

زرده تخم‌مرغ: یک عدد

پودر پنیر پارمزان: یک قاشق سوپ‌خوری

پودر سیر: یک دوم قاشق چای‌خوری

جعفری خرد شده: سه قاشق غذاخوری

مارگارین: 200 گرم

آب سرد: 60 میلی لیتر

نمک: یک دوم قاشق چای‌خوری


مواد لازم برای داخل کیش:


تخم‌مرغ: دو عدد

خامه: 250 گرم

قارچ: 40 گرم

پیاز درشت: یک عدد

فلفل دلمه‌ای سبز بزرگ: یک عدد

پودر کاری، آویشن، زردچوبه و زنجبیل از هر کدام: یک قاشق چای‌خوری

سس خردل: دو قاشق غذاخوری

دانه ذرت پخته شده: نصف لیوان

پنیر خامه‌ای:200 گرم

پنیر پیتزا رنده شده: 100 گرم

پودر پنیر پارمزان: سه قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و جعفری خرد کرده: به میزان لازم


روش تهیه :

1. مارگارین را پس از اینکه به دمای محیط رسید میان آرد گذاشته و با نوک انگشتان به خرد آرد می‌دهیم تا مخلوط حاصل، ماسه‌ای شکل شود.  سپس نمک می‌پاشیم و پودر سیر و جعفری و پودر پنیر پارمزان را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.   

2. در ظرفی جداگانه زرده تخم‌مرغ و آب سرد را با هم مخلوط کرده و هم می‌زنیم تا یکدست شوند. سپس مواد را میان آرد ریخته و مواد را می‌زنیم تا خمیر لطیف و مطلوبی به‌دست آید. روی خمیر را می‌پوشانیم و حدود دو ساعت استراحت می‌دهیم.   

3. پس از دو ساعت خمیر را داخل قالب مخصوص تارتلت (تارت کوچک) پهن می‌کنیم به طوری که ضخامت خمیر حدود نیم سانتی‌متر باشد سپس روی خمیر توسط چنگال یا وسیله مخصوص تعداد زیادی سوراخ ایجاد می‌کنیم و خمیر را 10 دقیقه روی پنجره وسط فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.  پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را ریز خرد کرده و با زردچوبه تفت می‌دهیم. 

4. قارچ‌ها را به شکل ورقه شده و به همراه مواد خوب تفت می‌دهیم تا آب آنها کشیده شده و روغن بیندازند. درنهایت سس خردل، ذرت و ادویه‌ها را مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها، پودر پنیر پارمزان، خامه و پنیر پیتزا را به همراه نمک و فلفل با همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند، می‌توانیم کمی سبزی معطر نیز به آن اضافه کنیم.   

5. تکه‌های پنیر و سبزیجات سرخ شده را به شکل منظم داخل خمیرها پر کرده و مایه تخم‌مرغ آماده شده را روی آنها می‌ریزیم.  کیش‌ها را به مدت حدودا 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.  

مهاجرت به استرالیا

موسسه تداوم نسل سپید

اخذ ویزای استرالیا در کوتاهترین زمان ممکن

تداوم نسل سپید با سالها تجربه در زمینه ی مهاجرت از طریق ویزای اسکیل ورکر شما را در پروسه ی مهاجرت یاری می کند. هدف ما رضایت شما متقاضیان عزیز و اخذ ویزا برای شما در کوتاهترین زمان ممکن می باشد . ویزای اسکیل ورکر تمام سعی و تلاش خود را انجام خواهد داد تا موکلین در سریعترین زمان ممکن ویزایشان را دریافت و به هدف خود یعنی مهاجرت به استرالیا برای زندگی بهتر دست یابند . همین حالا می توانید با موسسه تداوم نسل سپبد تماس بگیرید و مشاوره کنید و با خیالی آسوده پرونده ی مها جرتی خود را به ما بسپارید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی