کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

شیر برنج

چهارشنبه, ۱۳ آبان ۱۳۹۴، ۰۱:۲۴ ب.ظ

مواد لازم:

برنج 300 گرم

آب 4 پیمانه

شیر 6 پیمانه

پوست پرتقال رنده شده  2 قاشق سوپخوری

شکر 100 گرم

 پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری

آب برای ژلاتین 4 قاشق سوپخوری

پودر پسته برای تزیین


طرز تهیه:

برنج را شسته و برای 3 ساعت با 4 پیمانه آب خیس میکنیم سپس برنج را روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی هم میزنیم تا بجوشد و آب آن کشیده شود. شیر را پیمانه پیمانه و به تدریج به برنج اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم تا مغز برنج بپزد در این مرحله پوست پرتقال رنده شده و شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر در آن حل شود پودر ژلاتین را به روش بن ماری آماده میکنیم و ژلاتین آماده را به شیر برنج اضافه کرده بعد از چند جوش از روی حرارت برمیداریم یک قالب میان تهی را انتخاب کرده و با روغن مایع چرب میکنیم و مرباهای بدون شهد را کف قالب میچینیم شیر برنج آماده شده را داخل قالب روی مرباها میریزیم و به مدت 5 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا بسته شود و بعد در یک ظرف مناسب آن را سرو کنید و کمی پور پسته برای تزیین روی آن بپاشید.


مهاجرت به استرالیا

موسسه تداوم نسل سپید

اخذ ویزای استرالیا در کوتاهترین زمان ممکن

تداوم نسل سپید با سالها تجربه در زمینه ی مهاجرت از طریق ویزای اسکیل ورکر شما را در پروسه ی مهاجرت یاری می کند. هدف ما رضایت شما متقاضیان عزیز و اخذ ویزا برای شما در کوتاهترین زمان ممکن می باشد . ویزای اسکیل ورکر تمام سعی و تلاش خود را انجام خواهد داد تا موکلین در سریعترین زمان ممکن ویزایشان را دریافت و به هدف خود یعنی مهاجرت به استرالیا برای زندگی بهتر دست یابند . همین حالا می توانید با موسسه تداوم نسل سپبد تماس بگیرید و مشاوره کنید و با خیالی آسوده پرونده ی مها جرتی خود را به ما بسپارید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی