سیب زمینی پنیر با سس آلفردو
مواد لازم:
سیب زمینی درشت 3 عدد
پودر پنیر پارمسان 4 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده 4/1 پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس:
شیر پرچرب 2 پیمانه
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
کره 50 گرم
تخم مرغ زده شده 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آویشن، تخم گشنیز و فلفل سیاه پودرشده (معمولا 1 قاشق چایخوری)
قرص عصاره مرغ یا گوشت 1 عدد
خامه 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
1. سیب زمینی ها را فویل پیچیده و درون فر 180 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت بپزید. سپس فویل ها را باز کرده و آنها را خرد کنید.
2. سیب زمینی خرد شده را درون ظرف ها یا کاسه های سوفله ریخته و سس آلفردو را روی آن بریزید. پودر پنیر پارمسان و پیازچه روی آن بپاشید و مجددا 15 دقیقه در فر با دمای200 درجه سانتی گراد بپزید تا پنیر و سس گرم شود.
سس آلفردو:
1.کره و آرد سفید را درون تابه روی حرارت کمی تفت دهید. سپس شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.
2.به مدت 4 الی 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود؛ سپس قرص عصاره، تخم گشنیز، آویشن و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا سس به غلظت مورد نظر برسد. حال از روی حرارت بردارید و تخم مرغ ها و خامه را اضافه کنید.
3.حدودا 2 الی 3 دقیقه حرارت دهید. شما می توانید برای خوش عطر شدن سس 1 الی 2 قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده نیز به سس اضافه کنید. درآخر از روی حرارت برداشته و برای روی سیب زمینی های کبابی استفاده کنید.
مهاجرت به استرالیا
ویزای اسکیل ورکر استرالیا - مهاجرت به استرالیا
موسسه تداوم نسل سپید تخصصی ترین مرکز اخذ ویزای استرالیا و خدمات مهاجرت به استرالیا