کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

سیب زمینی پنیر با سس آلفردو

سه شنبه, ۵ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۰۴ ب.ظ

مواد لازم:

سیب زمینی درشت 3 عدد

پودر پنیر پارمسان 4 قاشق چایخوری

پیازچه خرد شده 4/1 پیمانه


مواد لازم برای تهیه سس:

شیر پرچرب 2 پیمانه

آرد سفید 1 قاشق سوپخوری

کره 50 گرم

تخم مرغ زده شده 2 عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آویشن، تخم گشنیز و فلفل سیاه پودرشده (معمولا 1 قاشق چایخوری)

قرص عصاره مرغ یا گوشت 1 عدد

خامه 2 قاشق سوپخوری


روش تهیه: 

1. سیب زمینی ها را فویل پیچیده و درون فر 180 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت بپزید. سپس فویل ها را باز کرده و آنها را خرد کنید. 

2. سیب زمینی خرد شده را درون ظرف ها یا کاسه های سوفله ریخته و سس آلفردو را روی آن بریزید. پودر پنیر پارمسان و پیازچه روی آن بپاشید و مجددا 15 دقیقه در فر با دمای200 درجه سانتی گراد بپزید تا پنیر و سس گرم شود.

 

سس آلفردو:  

1.کره و آرد سفید را درون تابه روی حرارت کمی تفت دهید. سپس شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود. 

2.به مدت 4 الی 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود؛ سپس قرص عصاره، تخم گشنیز، آویشن و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا سس به غلظت مورد نظر برسد. حال از روی حرارت بردارید و تخم مرغ ها و خامه را اضافه کنید. 

3.حدودا 2 الی 3 دقیقه حرارت دهید. شما می توانید برای خوش عطر شدن سس 1 الی 2 قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده نیز به سس اضافه کنید. درآخر از روی حرارت برداشته و برای روی سیب زمینی های کبابی استفاده کنید. 


مهاجرت به استرالیا

ویزای اسکیل ورکر استرالیا - مهاجرت به استرالیا

موسسه تداوم نسل سپید تخصصی ترین مرکز اخذ ویزای استرالیا و خدمات مهاجرت به استرالیا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی