کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

دنت شکلاتی خانگی

سه شنبه, ۵ آبان ۱۳۹۴، ۰۹:۲۶ ب.ظ

مواد لازم:

پودلر کاکائو 40 گرم (حدود یک سوم پیمانه)

شیر 1 پیمانه

نشاسته ذرت 3-4 قاشق غذاخوری (بسته به غلظت دلخواه)

وانیل 1 قاشق چایخوری

خامه 120 گرم

شکر 60 گرم

طرز تهیه:

ابتدا تو یه کاسه، شکر، کاکائو و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط میکنیم و شیر و خامه سرد رو به تدریج اضافه و مخلوط میکنیم تا جایی که گلوله ای تو مخلوطمون باقی نمونه.  

مخلوط رو به یک ظرف روی حرارت منتقل میکنیم (برای من که تو این مرحله ظرف پهن راحت تره چون اگه گلوله بشه راحت تر میشه کنترلش کرد) و مرتب هم میزنیم. (هرچقدر هم مرتب هم بزنیم ممکنه گلوله تشکیل بشه که میتونیم آخر سر از صافی یا الک ردش کنیم). 

بعد از اینکه به غلظت ایده آل رسید از رو حرارت برش میداریم و میذاریم خنک شه. سپس چند ساعت تو یخچال میذاریم تا آماده خوردن بشه.


پارچه مبلی

تعمیرات مبلمان آرمین

مرکز تخصصی رویه کوبی و تعمیرات مبل آرمین

قبول سفارش تعمیرات مبل از کلیه مناطق تهران

نظرات  (۱)

این پرچم تو از ازل پشت و پناهم بود

من نوکر تو بودم و هستم و خواهم بود

لایک=السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی