پاستا با سس پستو ایتالیایی
مواد لازم:
پاستای شکل دار 2 پیمانه
نمک و فلفل 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 1/4 پیمانه
سس پستو:
ریحان سبز و بنفش 1 پیمانه
روغن زیتون 1/4 پیمانه
مغز کاج یا تخم آفتابگردان 3 قاشق سوپخوری
گردو 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر یک حبه
پودر پنیر پارمسان 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
1. سیر، ریحان، روغن زیتون، مغز کاج یا آفتابگردان و گردو را درون دستگاه غذاساز بزنید تا یکدست شود. سپس در یخچال بگذارید تا جا بیفتد؛ حال نمک و فلفل را اضافه کنید. این سس را می توانید در یخچال به مدت 10 روز نگهداری کنید.
2. پاستاها را به مدت 10 دقیقه بجوشانید؛ سپس درون آبکش ریخته و روی آن آب سرد بگیرید و روغن مایع بدهید کنار بگذارید تا خنک شود. حال درون ظرف موردنظر بریزید و داخل مایکروفر گرم کنید و در بشقاب بکشید.
3. سپس با گوشت، مرغ، ماهی یا میگو به همراه سس پستو سرو کنید. برای این کار مرغ، ماهی و میگو را بخارپز کباب کنید و درکنار پاستا سرو کنید.
مهاجرت به استرالیا
ویزای اسکیل ورکر استرالیا - مهاجرت به استرالیا
موسسه تداوم نسل سپید تخصصی ترین مرکز اخذ ویزای استرالیا و خدمات مهاجرت به استرالیا