کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

فاج پاپ کلاسیک

جمعه, ۲۷ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۱۰ ب.ظ

مواد لازم:
وانیل نصف قاشق چایخوری

شکلات سفید (آب شده) به میزان دلخواه

نمک 1/8 قاشق چایخوری

نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

شیر 2 ¾ پیمانه

شکر ¾ پیمانه

شکلات نیمه تلخ خرد شده 115گرم

روش تهیه:

در یک ظرف کوچک شکلات نیمه تلخ را روی حرارت ملایم گرم کنید تا شکلات آب شود. شیر را به تدریج اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط شکر را به مخلوط شکلات اضافه کنید. آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا بجوشند. بعد از ایجاد حباب، دو دقیقه دیگر حرارت دهید و سپس از روی حرارت بردارید. آنها را به مدت 45 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. مخلوط را تا زمانی هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. مخلوط را درون قالب های بستنی یخ بریزید. چوب بستنی در آنها قرار دهید. رو ی آنها را بپوشانید و به مدت 3 تا 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند. پیش از سرو، 10 دقیقه آنها را بیرون بگذارید تا کمی از حالت یخ زدگی بیرون بیایند. در صورت تمایل، می توانید در شکلات سفید مایع، شکلات های ریز یا کوکی های رنگی و ریز بغلتانید تا شمایل زیبایی نیز پیدا کنند.


پارچه مبلی

تعمیرات مبلمان آرمین

مرکز تخصصی رویه کوبی و تعمیرات مبل آرمین

قبول سفارش تعمیرات مبل از کلیه مناطق تهران

  • پروین پروین

فاج پاپ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی