کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

دمنوش دارچین

پنجشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۴، ۰۳:۵۷ ب.ظ

مواد لازم:

برگ نعناع چند عدد

چوب دارچین چند عدد


طرز تهیه:

چند عدد چوب دارچین را به همراه چند برگ نعناع در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه دم کنید. در صورت تمایل می توانید برای شیرین شدن آن از عسل استفاده کنید.


دارچین و نعناع از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی گرم و خشک دارند.

خواص:

این دمنوش خاصیت برطرف کننده درد و نفخ معده و اسهال را دارد.

استنشاق بوی نعناع، باعث کاهش اضطراب و نگرانی می شود و مخلوط آن با دارچین، سطح هوشیاری فرد را افزایش می دهد و همچنین خاصیت آرامش بخش را دارد.

نوشیدن این دمنوش سیستم ایمنی بدن را بالا می برد و همچنین درمان موثری برای سرماخوردگی می باشد.

این دمنوش تحریک کننده جریان خون است و باعث بهبود جریان گردش خون می شود.

تسکین دهنده دردهای مفاصل می باشد

موارد منع مصرف:

نوشیدن این دمنوش در طول مدت بارداری توصیه نمی شود.

نوشیدن آن به افراد سالمند یا افراد با فشار خون بالا یا افرادی که داروهایی مانند آسپرین که باعث رقیق شدن خون می شود مصرف می کنند توصیه نمی شود.


رویه کوبی مبل

تعمیرات مبلمان آرمین

مرکز تخصصی رویه کوبی و تعمیرات مبل آرمین

قبول سفارش تعمیرات مبل از کلیه مناطق تهران

  • پروین پروین

دمنوش دارچین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی