کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

تیرامیسو ایتالیایی

چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۱۳ ق.ظ

مواد لازم :

بیسکوییت لیدی فینگر 20 عدد

تخم مرغ 6 عدد . شکر 1 لیوان

شکلات چیپسی 1 لیوان

روغن مایع 1/4 لیوان

پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 2 لیوان

قهوه سرد 1 لیوان

پودرکاکائو  3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه :

 تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای فلزی یا شیشه ای بریزید و مخلوط کنید.

قابلمه ای را از اب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و بخار کند سپس کاسه تخم مرغ و شکر را روی حرارت بخار اب قرار دهید و با همزن دستی حدود 5 دقیقه بزنید تا رنگ مایه کرم شود.

کاسه را از روی بخار اب بردارید و روی میز قرار دهید و مجدد مخلوط کنید و تا زمانی که احساس کنید مواد خنک شده است این کار را ادامه دهید ( 5 تا 10 دقیقه طول میکشد ) ، پس از خنک شدن پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

قهوه آماده سرد ( برای تهیه قهوه باید 1 قاشق چایخوری قهوه را با 1 قاشق چایخوری شکر و 1 لیوان اب مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا به جوش بیاید ) ، 2 لیوان آب جوش ، پودر کاکائو و روغن مایع را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.

کرم را با چپیس های شکلاتی مخلوط کنید ، بیسکوییت ها را به نوبت داخل مخلوط قهوه که آماده کرده اید بزنید و ته ظرف بچینید ( باید بیسکوییت ها را سریع داخل قهوه بزنید و خارج کنید تا بیسکوییت ها شل نشوند ).

مقداری از کرم تیرامیسو را روی بیسکوییت ها پخش کنید و به همین صورت 2 – 3 لایه بیسکوییت و کرم روی هم قرار دهید ، لایه آخر و پس از پخش کردن کرم مقداری پودر کاکائو روی تیرامیسو بپاشید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سرد شود ( بهتر است دسر یک شب داخل یخچال بماند ).

باربری

شرکت حمل و نقل و باربری بارسلون

خدمتگزاران شما در شرکت بزرگ باربری بارسلون با بهره گیری از سالها تجربه آماده اند تا آنچه را شما از یک جابجایی بی دغدغه انتظار دارید به شما هدیه دهند . شما هموطنان عزیز با تکیه بر رزومه ی قابل اطمینان گروه اجرایی فعال در اتوبار و باربری بارسلون میتوانید به تجربه ی باورنکردنی اسباب کشی منظم و برنامه ریزی شده دست یابید تا بعنوان خاطره ای شیرین در آینده از آن یاد کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی